Árak


Kedves Érdeklődő! Jelenleg kizárólag ONLINE tartok konzultációkat, így azok jelentkezését várom és tudom elfogadni, akiknek megfelel ez a formátum. Örömmel látok BUDAPESTEN KÍVÜLRŐL és KÜLFÖLDRŐL is jelentkezőket. Tapasztalataim szerint az online tanácsadás ugyanolyan eredményes, mint a személyes.:) Szeretettel várom jelentkezését!

 

Felnőttekkel folytatott konzultáció esetén az egyéni konzultációs ülések hossza 60 perc/alkalom.

A konzultáció díja 12.000 Ft/alkalom.

 

Gyermekekkel folytatott konzultáció esetén az egyéni konzultációs ülések hossza 60 perc/alkalom.

A konzultáció díja 12.000 Ft/alkalom. 

18 éven aluli sportolóval zajló munka során a legelső konzultációs ülés a szülőkkel történik a gyermek jelenléte nélkül. Ennek során megtörténik a gyermek sportmúltját, jelenlegi sportbeli helyzetét és az észlelt problémát feltáró interjú felvétele a szülőkkel, továbbá tisztázzuk a célokat és egyeztetjük a kereteket. 

Az első szülőkonzultáció hossza 90 perc, díja 15.000 Ft. A további szülőkonzultációk díjmentesek.

 

Egyetemisták, főiskolások figyelem! Ha elkötelezted magad amellett, hogy változtatsz az életeden, és ehhez szívesen kérnéd az én segítségemet, de nem tudod kifizetni az ülések árát, kérlek jelezd ezt felém e-mailben vagy telefonon, és ha lehetséges, megállapodunk egy mindkettőnk számára megfelelő egyedi díjazásban.


Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom