Sportpszichológia konzultáció


A fejlődés és a siker mindig egy folyamat eredménye, amihez én a megbízható támaszt nyújtom számodra.


Kedves Érdeklődő! 

A praxisom teljesen telített, ezért jelenleg nem tudok új jelentkezőt fogadni.
Amint ez a helyzet megváltozik, és ismét lesz szabad kapacitásom, ez az üzenet már nem lesz olvasható.:)
 
Megértését köszönöm!
 

 

Amennyiben versenysportoló vagy, a közös munka során megoldást találhatunk arra, ha:


- a jó teljesítményhez már "csak" a mentális plusz hiányzik, hogy csúcsteljesítménnyé váljon
- csökken a sporttevékenységhez kapcsolódó motiváció, vagy folyton hullámzó a lelkesedés
- nem megfelelő célokat tűzöl ki magad elé
- az izgalom szorongássá válik a versenyen, és nem hozod az edzés alapján elvárható teljesítményt
- nehezen tudsz a feladatra összpontosítani
- valamiért nem tudsz hatékonyan kommunikálni a csapattársakkal és/vagy az edzővel
- az élet egy nehéz helyzetben kényszerít helytállásra, miközben nem csökkenhet a sportteljesítményed
- a sport állít nehéz döntés elé - sérülést követő visszaállás, csapatváltás, edzőváltás
- meg kell birkóznod azzal, hogy versenyzőként többé már nem vagy része a sport világának - visszavonulás

 

 Sportpszichológiai konzultáció gyerekekre szabva ide kattintva érhető el.

 

A sportpszichológiai tanácsadás során koncentrálhatunk egy adott problémára, amely aktuálisan nehézséget jelent a sporttevékenység szempontjából - például hirtelen teljesítményromlás következik be, amelynek nincs fizikai oka, vagy motivációcsökkenést érzékel a sportoló. Ebben az esetben, amennyiben egy akut helyzetről, változásról van szó, akkor akár négy-öt alkalom is segíthet az egyensúly helyreállításában.
A konzultációk során a fókuszt helyezhetjük specifikusan egy adott szezonra vagy versenyre is, amikor is egy hosszabb folyamat során a konkrét sporteseményre történő mentális, pszichológiai felkészítés zajlik.
Természetesen − és talán ez a legideálisabb helyzet − a pszichológiai aspektusnak a sportolásba való beépítése megkezdődhet azelőtt, hogy annak fontosságára egy konkrét nehézségnek kellene felhívnia a figyelmet. Ebben az esetben az alapvető technikák, módszerek szisztematikus elsajátítása és a gyakorlatban történő megszilárdítása zajlik az adott sportoló igényeire szabva, mely folyamat általában 6-9 hónapot vesz igénybe. Fontos, hogy minél fiatalabb korban válik a mentális felkészülés a sport természetes, a fizikaival párhuzamos részévé, annál profibban képes a sportoló annak eszköztárát alkalmazni, és hatékonysága annál stabilabban tud megmutatkozni.

 

Az egyéni konzultáció hossza 60 perc/alkalom.
A konzultáció díja 12.000 Ft/alkalom.

Egyetemisták, főiskolások figyelem! Ha elkötelezted magad amellett, hogy változtatsz az életeden, és ehhez szívesen kérnéd az én segítségemet, de nem tudod kifizetni az ülések árát, kérlek jelezd ezt felém e-mailben vagy telefonon, és ha lehetséges, megállapodunk egy mindkettőnk számára megfelelő egyedi díjazásban.

Csoportokkal, csapatokkal, egyesületeknél végzett sportpszichológiai tanácsadás, illetve külső helyszínen folyó munka esetében a díjszabás mindig egyedi elbírálás szerint, közös megegyezés alapján történik. Érdeklődni, árajánlatot kérni a Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeken lehet.

 

Kedves Érdeklődő!
Kérem, hogy a weboldalon keresztül üzenetben vagy emailben vegye fel velem a kapcsolatot, mert napközben nem tudom felvenni a telefont. Az üzenetekre és emailekre 2 munkanapon belül válaszolok. Együttműködését köszönöm!

 

Jelentkezz konzultációra az alábbi néhány adatod megadásával!

 

 

 

Írásaim
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Bővebben  Elfogadom